Üretim Takip Sistemleri GOSB

Firmaların ve zincirleme çalışan işletmelerin ürün alış verişinde meydana gelen karışıklıkların önün geçilmesinde ciddi anlamda etkili olan Üretim Takip Sistemleri GOSB kapsamlı bir kontrol mekanizması sunmaktadır. Hem firma sahipleri hem de personeller açısından müthiş bir kolaylık sunmaktadır. Barkod sistemi üzerinde piyasaya sürülen ürünlerin bu sistem ile nerde olduğu, hangi firmaya iletildiği veya satış yapıldığı gibi hareketlerinin verilerini listelemektedir. Özelikle aralarda gözden kaçan fire ürünlerin kaybolmaması açısından etkin role sahip olmaktadır. Ayrıca arada kaynayan malzemelerin personellerin uzun süre başını ağrıtacak statüye sahip olması ve maddi zarar yol açması bakımından son derece rahatlatıcı bir durum sergilemektedir. Yine zaman kaybını ortadan kaldırarak ciddi anlamda zaman tasarrufu yapmaktadır.

Elektronik cihazlar üzerinden sağlanan bu kontrol mekanizması ile yapılan işin doğru zamanda yapılıp yapılmadığını, ne kadar işin tamamlandığını ve buna benzer sistemsel bilgilerin listelenmesini sağlamaktadır. Üretim bantlarında yer alan makineler üzerinde faaliyet gösteren Üretim Takip Sistemleri GOSB ile operatörler görevlendirilmektedir. Farklı depo veya şubelerde gerçekleşen bu ürün takip verileri merkez sistemden takip edilebilir özelliğe sahip olmaktadır. Sistemli ve istikrarlı bir şekilde üretim gerçekleştirmeyi amaçlayan, alanında lider konuma erişmek isteyen işletmelerin temelde mevcut olan programları ve sistemli çalışma prensipleri var olmaktadır. Bu mekanizma ile bu durum daha aktif bir kıvama getirilmekte ve daha az personel ile daha etkin ve temiz bir çalışma potansiyeli gösterilebilmektedir.

Personellerin çalışma potansiyellerini ve firmaya sağladığı faydalarını, dolayısı ile verimliliğini ölçmekte ve aynı zamanda üretilen ürünlerin ne zaman nerede olduğunu raporlamaktadır. Saatlik raporlama olanağı olduğu gibi Üretim Takip Sistemleri GOSB üzerinden bir gün, bir ay veya farklı zaman aralılarında ürün hareketlerini takip edebilmeniz sağlanmaktadır. Firmanın kazancı, kaybı, girdisi, çıktısı, belirli zaman aralıklarındaki performansı ve verimliliği konularında matematiksel verilere ulaşılarak ne durumda olunduğu bilinmektedir. Bu veriler ışığında yapılanlar ve yapılması gerekenler konusunda sürekli revize olunabilme durumuna başvurularak daha iyisi olunabilme avantajı yakalanmaktadır. Karmaşık çalışma ortamı yok edilip daha kolay ve pratik bir çalışma ortamı oluşturulmaktadır.

Yorumlar

Yorum Yap